IMG_1656 (2)

Marianne Martinuš

Rođena sam 1975. u Münchenu, Njemačka. Nakon završetka jezične gimnazije preselila sam u Zagreb gdje sam završila studij njemačkog i engleskog jezika i književnosti.

Još za vrijeme studija počela sam raditi kao prevoditelj i asistent Uprave te sam radila godinama u međunarodnim koncernima. Kada sam primijetila da nezadovoljno odlazim na posao, shvatila sam da radim posao koji me ne ispunjava i koji me ne veseli. Nisam željela raditi osam sati dnevno posao koji mi ne predstavlja izazov. Tada sam krenula u istraživanje sebe jer sam željela shvatiti što ustvari želim raditi.

Svoj sam profesionalni put dugoročno promijenila kada sam se odlučila nakon završetka fakulteta dalje školovati. Tako sam završila jednogodišnje školovanje za HR Managera na Volksbank akademiji u Austriji i petogodišnju edukaciju iz gestalt terapije na njemačkom gestalt institutu IGW. I dalje kontinuirano pohađam edukacije iz područja osobnog razvoja, art terapije i foto terapije. Danas radim posao koji me ispunjava i zbog toga sam neizmjerno sretna.

Postizanje zadovoljstva u profesionalnom životu je područje osobnog razvoja koje me posebno zanima. Veseli me rad s ljudima i volim ih podržavati u upoznavanju sebe, svojih potencijala i interesa. Na području karijere to znači da svoje klijente podržavam u procesu upoznavanja sebe i svojih profesionalnih afiniteta, u traženju posla i u razvoju karijernih ciljeva. Svaki pojedinac je jedinstven i ima drugačiju životnu priču. Mišljenja sam da ne postoji jedan jedini posao iz snova koji će pojedinca učiniti sretnim – daleko važnije je živjeti svoje vrijednosti i interese na razne načine. Stoga svakom klijentu pristupam individualno, poštujući njegove ciljeve i želje.

S klijentima radim preko pet godina. Znanje iz psihoterapeutskog školovanja u kombinaciji sa svojim ostalim radnim iskustvom također uspješno primjenjujem u različitim treninzima, a posebno u karijernom savjetovanju. Vodim radionice na projektu za mlade nezaposlene želim posao! i provodim karijerno savjetovanje za mlade nezaposlene. Radim također kao savjetovatelj u Studentskom savjetovalištu Nisi sam/a.

Po potrebi s klijentima radim i na njemačkom i engleskom jeziku.

Imate pitanja? kontaktirajte me!