Marianne Martinuš

IMG_1656 (2)Kako postići zadovoljstvo na poslu je tema kojom se bavim preko 15 godina. Kada sam počela raditi kao prevoditelj i asistent Uprave u privredi brzo sam shvatila da ne želim provoditi 8 i više sati dnevno radeći posao koji mi ne predstavlja izazov i koji me ne veseli. Krenula sam u istraživanje sebe i svojih interesa kako bih shvatila što ustvari želim raditi.

Svoj sam profesionalni put promijenila kada sam se odlučila nakon završetka fakulteta dalje školovati. Tako sam završila jednogodišnje školovanje za HR Managera na Volksbank akademiji u Austriji i petogodišnju edukaciju iz gestalt psihoterapije na njemačkom gestalt institutu IGW. Kontinuirano pohađam edukacije iz područja osobnog razvoja, art terapije i foto terapije.

Postizanje zadovoljstva u profesionalnom životu je područje osobnog razvoja koje me posebno zanima. Veseli me rad s ljudima i volim ih podržavati u upoznavanju sebe, svojih potencijala i interesa. Na području karijere to znači da svoje klijente podržavam u procesu boljeg upoznavanja sebe i svojih profesionalnih afiniteta, u traženju posla i u razvoju karijernih ciljeva. Svaki pojedinac je jedinstven i ima drugačiju životnu priču. Mišljenja sam da ne postoji jedan jedini posao iz snova koji će pojedinca učiniti sretnim. Daleko važnije je živjeti svoje vrijednosti i interese u raznim životnim segmentima, pa tako i na poslu. Stoga svakom klijentu pristupam individualno, poštujući njegove ciljeve i želje.

S klijentima radim preko pet godina. Održavam treninge i radionice i provodim karijerno savjetovanje. U suradnji s tvrtkom Ricaris vodim treninge komunikacijskih vještina, dok na projektu za mlade nezaposlene želim posao! vodim radionice i provodim karijerno savjetovanje. Radim također kao savjetovatelj u Studentskom savjetovalištu Nisi sam/a.

Po potrebi s klijentima radim i na njemačkom i engleskom jeziku.

Ukoliko imate pitanja možete me osobno kontaktirati.