Besplatna stručna ocjena životopisa prilika je da dobijete stručno mišljenje zadovoljava li Vaš životopis sve potrebne kriterije kako bi Vas poslodavci prepoznali kao kvalitetnog kandidata. Dobro napisani životopis jedno je od Vaših najjačih i najvažnijih oružja u traženju posla. O njemu će ovisiti hoće li poslodavac u Vama vidjeti kandidata koji posjeduje ključne kvalifikacije, vještine i iskustvo za radno mjesto na koje aplicirate.

Zašto je životopis važan?

U moru kandidata najbolje ćete se istaknuti s kvalitetno napisanim i dobro strukturiranim životopisom. Životopis je Vaš prvi kontakt s potencijalnim poslodavcem. Informacije koje će poslodavac u njemu pronaći, odlučit će o tome hoće li Vas prepoznati upravo kao onog kandidata koji ima potrebne kvalifikacije za određeno radno mjesto i koji se uklapa u radnu okolinu. Ako će odlučiti potvrdno, otvara Vam se put za razgovor za posao.

Postavite si sljedeća pitanja:

Jeste li istaknuli i jasno strukturirali sve važne informacije o sebi i svom radnom iskustvu?
Znate li kakav dojam ostavlja Vaš CV na osobe koje odlučuju o tome jeste li za određeno radno mjesto „in“ ili „out“?
Biste li sebe pozvali na razgovor za posao na temelju informacija predstavljenih u životopisu?
Naglašava li Vaš životopis po čemu se razlikujete od ostalih kandidata?

Ako odgovor na prethodna pitanja nije potvrdan, besplatna stručna ocjena životopisa pomoć će Vam da unaprijedite svoj životopis i da Vas napokon zovu na razgovore za posao.

Svi koje prate portal moja-karijera, od sada imaju mogućnost poslati svoj životopis na besplatnu stručnu ocjenu.

Što sadrži besplatna stručna ocjena životopisa?

Dobit ćete besplatnu ocjenu svog životopisa kojom će se analizirati Vaš životopis prema sljedećim kriterijima:

– sadržaj životopisa
– preglednost životopisa
– izgled životopisa (dizajn)

Što morate učiniti za besplatnu reviziju svog životopisa?

Sve što morate učiniti da dobijete besplatnu stručnu ocjenu svog CV-a je uploadati svoj životopis sastavljen na hrvatskom preko obrasca na dnu ove stranice. Dobit ćete stručnu ocjenu Vašeg životopisa koja sadrži analizu u kojoj mjeri Vaš životopis ispunjava kriterije sadržaja, preglednosti i izgleda.

moja-karijera se obvezuje da Vaše podatke neće prosljeđivati trećim osobama.

Svojim životopisom mogućem poslodavcu prikazujete Vaše radno iskustvo imate i  Vaše ključne kvalifikacije. U idealnom slučaju u Vašem CV-u poslodavac će pronaći detaljne informacije o tome što ste o sebi prethodno napisali u molbi, ali u proširenom obliku. Saznat će detaljne podatke o Vašem obrazovanju, o Vašem radnom iskustvu te o Vašem znanju i o Vašim vještinama. Najvažnije je svojim životopisom ponuditi odgovor na pitanje: Zašto sam ja idealni kandidat za poziciju za koju se natječem? Saznajte kako napisati kvalitetan životopis koji će Vam otvoriti put prema razgovoru za posao!

upload CV-a

ime i prezime

email

naslov

poruka


* Slanjem svog životopisa preko ove online prijavnice pristajete na primanje stručne ocjene životopisa, informacije o uslugama te newslettera portala moja-karijera.hr. Vaša email adresa neće biti dostupna niti jednoj trećoj strani. Ako u bilo kojem trenutku poželite prestanak primanja informacija i newslettera, možete se odjaviti na dnu svakog primljenog e-maila.