Priprema za razgovor za posao

Na karijernom savjetovanju imate mogućnost iskusnom stručnjaku postaviti sva pitanja koja u Vama bude nesigurnost i nelagodu. Zajedno ćemo prolaziti kroz najčešća pitanja na razgovoru za posao. Kroz simuliranje razgovora za posao, imat ćete priliku istražiti razne mogućnosti kako se poslodavcu možete predstaviti u najboljem mogućem svjetlu. Povratna informacija koju ćete dobiti pomoći će Vam da se ubuduće bolje predstavljate na razgovoru za posao.

Tijekom priprema za razgovor za posao pridat ćemo također veliku važnost Vašem životopisu i zamolbi jer poslodavci na temelju njih postavljaju određena pitanja. Na karijernom savjetovanju ćete tako saznati kako Vaš životopis i zamolba djeluju na poslodavca i kako mogu utjecati na tijek razgovora za posao. Osim toga, dobit ćete ideje kako odgovoriti na pitanja na koja do sada možda niste znali odgovoriti sigurno, uvjerljivo i autentično. Saznat ćete koja pitanja poslodavci najčešće postavljaju i s kojim ciljem.

Nakon karijernog coachinga ćete odlaziti samopouzdano na razgovore za posao. Znat ćete koje su Vaše jake strane i kako ih na najbolji mogući način istaknuti. Odgovarat ćete sigurno na sva pitanja koja Vas mogu dočekati i time povećati svoje izglede za dobivanjem novog ili boljeg radnog mjesta. Dogovorite karijerno savjetovanje!

Cjenik usluga karijernog savjetovanja možete pronaći ovdje.

Priprema za razgovor za posao na engleskom i njemačkom jeziku

Tražite posao u Njemačkoj ili Austriji? Pozvani ste na razgovor za posao i očekuje Vas razgovor na stranom jeziku? Dobro vladate engleskim ili njemačkim jezikom, no već dugo ga niste aktivno koristili, a još nikada na razgovoru za posao?

Razgovor za posao je uvijek stresna situacija koja postaje još stresnija ako pažnju morate dodatno obraćati na pravilno i tečno korištenje stranog jezika.Na karijernom savjetovanju na engleskom ili njemačkom jeziku imate mogućnost u opuštenoj atmosferi uvježbati razgovor za posao na engleskom ili njemačkom jeziku. Stručnjak za engleski jezik i izvorni govornik njemačkog jezika postavit će Vam najčešća pitanja na razgovoru za posao na stranom jeziku. Naučit ćete kako na stranom jeziku odgovarati opušteno i samopouzdano na tipična pitanja poslodavaca. Dogovorite karijerno savjetovanje!

Cjenik usluga karijernog savjetovanja možete pronaći ovdje.

Kako dogovoriti termin za karijerno savjetovanje i kako se pripremiti?

Termin možete dogovoriti putem e-maila ili telefona. Karijerno savjetovanje se održava u popodnevnim satima od 17:00 do 20:00 sati. Karijerno savjetovanje se obično održava u popodnevnim satima.

Kako se pripremiti za karijerno savjetovanje?

Za karijerno savjetovanje se ne morate pripremati. Jedino što možete učiniti je da mi prije našeg susreta pošaljete svoj životopis.

Koja je cijena karijernog savjetovanja?

Cjenik usluga karijernog savjetovanja možete pronaći ovdje.

Imate još pitanja ili nedoumica?

Podijelite ih sa mnom i rado ću Vam odgovoriti na Vaša pitanja i razjasniti Vaše nedoumice.

kontaktirajte me