Razvoj karijere

Za postizanje zadovoljstva na području profesionalnog života važno je aktivno planirati svoju karijeru. Aktivno planiranje znači za početak utvrditi situaciju u kojoj se nalazite. Svaka želja za promjenom, koliko god nam se s jedne strane činila poželjna, istovremeno u nama budi osjećaj straha i nesigurnosti. Ukoliko pri tome nismo sigurni što zaista želimo promijeniti, a nemamo ni podršku okoline, vrtimo se u krug i dolazimo da zaključka da ipak nije vrijedno riskirati. No, nezadovoljstvo na radnom mjestu i dalje izostaje i može se manifestirati i na drugim područjima života.

Važno je istražiti što točno želite promijeniti na poslu. Jeste li zadovoljni sa svojim poslom? Što želite još sve naučiti? Veseli li Vas posao koji radite? Možete li zamisliti da ćete ovaj posao raditi do mirovine? Jeste li zadovoljni svojim primanjima? U kojem se smjeru razvija poduzeće u kojemu radite?

Ovo su samo neka pitanja na koja ćete na karijernom savjetovanju potražiti odgovore. Ponekad neka pitanja treba samo drugačije postaviti, a ponekad Vam povratna informacija stručnjaka može otkriti aspekte kojih do tada niste bili svjesni. Tek kada znate što zaista želite promijeniti, ima smisla krenuti u promjene. Dogovorite karijerno savjetovanje!

Cjenik usluga karijernog savjetovanja možete pronaći ovdje.

Kako dogovoriti termin za karijerno savjetovanje?

Termin možete dogovoriti putem e-maila ili telefona. Karijerno savjetovanje se održava u popodnevnim satima od 17:00 do 20:00 sati.

Kako se pripremiti za karijerno savjetovanje?

Za karijerno savjetovanje se ne morate pripremati. Jedino što možete učiniti je da mi prije našeg susreta pošaljete svoj životopis.

Koja je cijena karijernog savjetovanja?

Cjenik usluga karijernog savjetovanja možete pronaći ovdje.

Imate još pitanja ili nedoumica?

Podijelite ih sa mnom i rado ću Vam odgovoriti na Vaša pitanja i razjasniti Vaše nedoumice.

kontaktirajte me