Tražiti posao je kompleksan i naporan, ponekad i dugotrajni proces. U današnje vrijeme više nije dovoljno pratiti internet stranice za traženje posla, već treba koristi i druge mogućnosti kojih mnogi tražitelji nisu svjesni. Ako prvi puta tražite posao, možda uopće ne znate gdje početi jer slušate različite priče sa raznih strana i čini Vam se da od ogromne količine informacija uopće ne znate odakle krenuti.

Pomoć pri traženju posla

Kada se prvi put nađete u situaciji da tražite posao, osjećaj nesigurnosti je sasvim prirodan i normalan jer se nalazite u situaciji u kojoj se još nikada niste nalazili. Pomoć stručnjaka Vam ovdje može znatno olakšati situaciju i smanjiti Vaš osjećaj nesigurnosti.

Na karijernom savjetovanju ćete naučiti koje sve mogućnosti i načini traženja posla postoje i što znači aktivno traženje posla. Otkrit ćete koje od tih mogućnosti Vama najbolje odgovaraju i kako ih najbolje možete iskoristi. Zajedno ćemo utvrditi koje radno mjesto želite, te kod kojih poslodavaca isto možete tražiti. Pri tome ćete također naučiti kako efikasno upravljati procesom traženja posla i organizirati svoju svakodnevnicu, koje su najčešće pogreške i kako možete optimizirati proces traženja posla. Zajedno ćemo izraditi plan za Vaše iduće korake kako biste čim prije pronašli novo radno mjesto. Dogovorite karijerno savjetovanje!

Cjenik usluga karijernog savjetovanja možete pronaći ovdje.

Podrška pri traženju posla

S obzirom da dugotrajno traženje posla često obeshrabri tražitelje posla, stručnjak za karijerno savjetovanje će Vam pružiti podršku i pomoći Vam ukoliko ste upali u stanje beznađa ili izgubili motivaciju i ne vjerujete da ćete ikada pronaći posao. Istražit ćemo postoje li drugi razlozi zašto (još) nište pronašli posao kojih možda niste ni svjesni. Naučit ćete kako se planira i organizira traženje posla.

U prijateljskoj i opuštenoj atmosferi zajedno ćemo izraditi strategiju za pronalazak Vašeg novog radnog mjesta. Dogovorite karijerno savjetovanje!

Cjenik usluga karijernog savjetovanja možete pronaći ovdje.

Kako dogovoriti termin za karijerno savjetovanje?

Termin možete dogovoriti putem e-maila ili telefona. Karijerno savjetovanje se održava u popodnevnim satima od 17:00 do 20:00 sati.

Kako se pripremiti za karijerno savjetovanje?

Za karijerno savjetovanje se ne morate pripremati. Jedino što možete učiniti je da mi prije našeg susreta pošaljete svoj životopis.

Koja je cijena karijernog savjetovanja?

Cjenik usluga karijernog savjetovanja možete pronaći ovdje.

Imate još pitanja ili nedoumica?

Podijelite ih sa mnom i rado ću Vam odgovoriti na Vaša pitanja i razjasniti Vaše nedoumice.

kontaktirajte me