Pomoć pri pisanju životopisa

Pisanje životopisa i zamolbe je iz više razloga zahtjevno: morate poznavati strukturu zamolbe i životopisa i sve potrebne i nepotrebne elemente. Morate se znati dobro izražavati, odrediti koje su najvažnije činjenice o Vama i kako ih možete dobro prezentirati, a sve to u relativno kratkom zadanom formatu. Na karijernom savjetovanju naučit ćete kako se pišu dobar životopis i dobra zamolba i na što trebate posebno obratiti pažnju. Dogovorite karijerno savjetovanje!

Cijene karijernog savjetovanja možete pronaći ovdje.

Revizija životopisa i zamolbe

Imate napisani životopis i zamolbu, a niste sigurni jesu li dobro sastavljeni u skladu s opće prihvaćenim pravilima? Zajedno ćemo provjeriti kako Vas predstavljaju Vaš CV i Vaša zamolba. Istražit ćemo jeste li zaboravili navesti nešto važno ili pak naveli nepotrebne podatke. Modificirat ćemo Vaš životopis i Vašu molbu kako biste sebe, svoje znanje, iskustvo i vještine jasno opisali i prikazali. Time ćete povećati svoje izglede da Vas pozovu na razgovor za posao. Dogovorite karijerno savjetovanje

Cijene karijernog savjetovanja možete pronaći ovdje.

Ne možete ili ne želite osobno doći na karijerno savjetovanje? Za to postoji pismena ocjena Vašeg životopisa i molbe. Ova usluga uključuje pismenu ocjenu postojećeg životopisa ili postojeće molbe, prijedloge promjena kao i ocjenu novog životopisa ili nove molbe. Dogovorite reviziju svog životopisa ili molbe!

Cijene karijernog savjetovanja možete pronaći ovdje.

Pomoć pri pisanju životopisa za Njemačku ili Austriju

U svakoj zemlji postoje drugačija pravila i nije dovoljno samo prevesti zamolbu i životopis na strani jezik, već ih je potrebno prilagoditi načinu kako se pišu u određenoj zemlji. U Njemačkoj i Austriji se velika važnost polaže na pravilno napisani životopis i zamolbu. Na karijernom savjetovanju ćete pomoću izvornog govornika sastaviti svoj životopis i zamolbu na način kako se to očekuje u Njemačkoj ili Austriji. Ako tražite posao u Njemačkoj ili Austriji, ovo je važan korak za pronalazak posla. Uz to ćete saznati mnoge informacije koje se odnose na život i rad u Njemačkoj. Dogovorite karijerno savjetovanje

Cijene karijernog savjetovanja možete pronaći ovdje

Prijevod životopisa i molbe na njemački ili engleski jezik

Treba Vam životopis na njemačkom ili engleskom jeziku?
Ne znate kako napisati molbu na njemačkom ili engleskom jeziku?
Iskoristite mogućnost da Vam stručnjak pregleda ili prevede Vaš CV i Vaše motivacijsko pismo na njemački ili engleski jezik. Pošaljite upit za prijevod životopisa i molbe na njemački ili engleski jezik!

Zašto su životopis i zamolba važni?

Imati dobar životopis i dobru zamolbu iznimno je važno. Životopisom i zamolbom prodajete sebe i svoje vještine potencijalnom poslodavcu. Ujedno predstavljaju i Vaš prvi kontakt s poslodavcem. Stoga je važno da svojim životopisom i zamolbom ostavite dobar prvi dojam. Ako ste napisali dobar životopis i zamolbu, poslodavac Vas poziva na razgovor za posao gdje ćete imati prilike osobno se predstaviti i dokazati ono što ste prethodno naveli u pismenom obliku.

Kako dogovoriti termin za karijerno savjetovanje?

Termin možete dogovoriti putem e-maila ili telefona. Karijerno savjetovanje se održava u popodnevnim satima od 17:00 do 20:00 sati..

Kako se pripremiti za karijerno savjetovanje?

Za karijerno savjetovanje se ne morate pripremati. Jedino što možete učiniti je da mi prije našeg susreta pošaljete životopis.

Koja je cijena karijernog savjetovanja?

Cjenik usluga karijernog savjetovanja možete pronaći ovdje.

Imate još pitanja ili nedoumica?

Podijelite ih sa mnom i rado ću Vam odgovoriti na Vaša pitanja i razjasniti Vaše nedoumice.

kontaktirajte me