IMG_1656 (2)

Marianne Martinuš

Rođena sam 1975. u Münchenu, Njemačka. Nakon završetka jezične gimnazije preselila sam u Zagreb gdje sam završila studij njemačkog i engleskog jezika i književnosti, edukaciju za HR managera (Volksbankenakademie Beč) i edukaciju iz kliničke geštalt psihoterapije (IGW Würzburg).

Radila sam dvadesetak godina u raznim velikim međunarodnim koncernima u sektorima revizije, trgovine, banke, osiguranja i projektiranja.

Već na samom početku svog rada sam primijetila da nezadovoljno odlazim na posao. Shvatila sam da radim posao koji me ne ispunjava koliko bih to željela i koji me ne veseli. Odlučila sam da ne želim raditi osam sati dnevno posao koji mi ne predstavlja izazov. Tada sam krenula istraživati sebe i svoje potencijale jer sam željela shvatiti što zapravo želim raditi.

Odlučila sam se educirati iz rada s ljudima, prvo kao HR manager, a potom kao geštalt psihoterapeut i te su mi edukacije otvorile nove mogućnosti za postizanje zadovoljstva na radnom mjestu. Danas radim kao geštalt terapeutikinja, kao savjetovateljica u Studentskom savjetovalištu Nisi sam/a, te provodim i karijerno savjetovanje.

Postizanje zadovoljstva u profesionalnom životu područje je osobnog razvoja koje me posebno zanima jer se njime bavim preko deset godina. Iz osobnog iskustva znam koliko zna biti teško otkriti i slijediti svoj profesionalni put. Jednako važno je prepoznati kada profesionalni put kojeg smo odabrali u prošlosti, više ne odgovara našim današnjim potrebama. Stoga smatram da je razvoj karijere proces koji traje sve dok smo radno aktivni.

Rad s ljudima me posebno veseli i volim ih podržavati u upoznavanju sebe, otkrivanju svojih potencijala i slijeđenju svojih interesa i želja.

Želiš započeti suradnju sa mnom?

kontaktiraj me!