Radionice za tvrtke za razvoj mekih vještina i prenošenje znanja

Radionice mekih vještina i prenošenja znanja su za tvrtke neobilazni dio razvoja djelatnika. Mnoge tvrtke nude svojim zaposlenima radionice koje su usmjerene na razvoj mekih vještina ili na prenošenje i usvajanje konkretnog znanja iz određenog područja.

Najčešće teme radionica za tvrtke

– Komunikacijske vještine

– Prezentacijske vještine

– Prodajne vještine

– Vještine upravljanja („Management skills“)

– Vještina upravljanja virtualnim timovima

– Vještine uspješnog pregovaranja

– Razvoj vještine aktivnog slušanja

– Postavljanje i postizanje ciljeva

– Rješavanje konfliktnih situacija

– Upravljanje vremenom

– Uspješno nošenje stresom

– Uspješno vođenje ljudi

– Uspješno vođenje godišnjih razgovora

– Tečajevi stranih jezika

Osmišljavanje radionica za tvrtke prema stvarnim potrebama

Radionice za tvrtke osmišljavamo na način da zajedno s klijentom utvrdimo aktualno stanje. Potom definiramo željene ciljeve i težišta radionica, osmislimo radionicu prema potrebama klijenata te odredimo oblik radionice. Edukacije se mogu održavati kao radionice uživo, po potrebi u više modula.

Također je moguće organizirati radionice u obliku tzv. „blended learninga“ gdje se radionice uživo kombiniraju s e-learning kampanjama. Na taj način djelatnici preko dužeg perioda svakodnevno primaju e-mailove s informacijama i vježbama vezano uz temu radionice. Na početku, u sredini i na kraju edukacije održavaju se radionice uživo. Prednost ovakvog načina rada je da djelatnici kontinuirano preko dužeg perioda rade na određenoj temi što je preduvjet za uspješno prenošenje, usvajanje i primjenu novo stečenih znanja i vještina.

Kontaktirajte me za više informacija i zatražite neobaveznu ponudu za Vaše poduzeće.