Najčešća pitanja na razgovoru za posao

Priprema za razgovor za posao

Na karijernom savjetovanju imaš mogućnost postaviti sva pitanja koja u tebi bude nesigurnost i nelagodu. Zajedno ćemo prolaziti kroz najčešća pitanja na razgovoru za posao. Kroz simuliranje razgovora za posao, imat ćeš priliku istražiti razne mogućnosti kako se poslodavcu možeš predstaviti u najboljem mogućem svjetlu. Povratna informacija koju ćeš dobiti pomoći će ti da se ubuduće opuštenije odlaziš na razgovore za posao i da se bolje predstavljaš na razgovoru za posao.

Tijekom priprema za razgovor za posao pridat ćemo također veliku važnost tvojem životopisu i tvojoj molbi jer poslodavci na temelju njih postavljaju određena pitanja. Na karijernom savjetovanju ćeš tako saznati kako tvoji životopis i molba djeluju na poslodavce i kako mogu utjecati na tijek razgovora za posao. Osim toga, dobit ćeš ideje kako odgovoriti na pitanja na koja do sada možda nisi znao/znala odgovoriti sigurno, uvjerljivo i autentično. Saznat ćeš koja pitanja poslodavci najčešće postavljaju i s kojim ih ciljem postavljaju.

Nakon karijernog coachinga ćeš odlaziti samopouzdanije na razgovore za posao. Znat ćeš koje su tvoje jake strane i kako ih na najbolji mogući način istaknuti. Odgovarat ćeš sigurnije na sva pitanja koja te mogu dočekati i time povećati svoje izglede za dobivanjem novog ili boljeg radnog mjesta.

Karijerno savjetovanje održava se prema dogovorenom terminu u Zagrebu u Savskoj cesti 38. Jedan sat (60 minuta) karijernog savjetovanja iznosi 50,00 € .

Dogovori karijerno savjetovanje

Priprema za razgovor za posao na engleskom i njemačkom jeziku

Tražiš posao u Njemačkoj ili Austriji? Pozvan/a si na razgovor za posao i očekuje te razgovor na stranom jeziku? Dobro vladaš engleskim ili njemačkim jezikom, no već dugo ga nisi aktivno koristio/koristila, a još nikada na razgovoru za posao?

Razgovor za posao je uvijek stresna situacija koja postaje još stresnija ako pažnju moraš dodatno obraćati na pravilno i tečno korištenje stranog jezika.Na karijernom savjetovanju na engleskom ili njemačkom jeziku imaš mogućnost u opuštenoj i sigurnoj atmosferi uvježbati razgovor za posao na engleskom ili njemačkom jeziku. Kao stručnjak za engleski jezik i izvorni govornik njemačkog jezika postavit ću ti najčešća pitanja na razgovoru za posao na stranom jeziku. Naučit ćeš kako na stranom jeziku odgovarati opušteno i samopouzdano na tipična pitanja poslodavaca.

Karijerno savjetovanje održava se prema dogovorenom terminu u Zagrebu u Savskoj cesti 38. Jedan sat (60 minuta) karijernog savjetovanja iznosi 60,00 €.

Dogovori karijerno savjetovanje

Kako dogovoriti termin za karijerno savjetovanje?

Termin možeš dogovoriti putem e-maila ili telefona.

Kako se pripremiti za karijerno savjetovanje?

Za karijerno savjetovanje se ne moraš pripremati. Jedino što možeš učiniti je da mi prije našeg susreta pošalješ svoj životopis.

Koja je cijena karijernog savjetovanja?

Jedan sat (60 minuta) karijernog savjetovanja na hrvatskom iznosi 50,00 €, a na njemačkom ili engleskom jeziku 60,00 €. Karijerno savjetovanje održava se prema dogovorenom terminu u Zagrebu u Savskoj cesti 38.

Imaš još pitanja ili nedoumica?

Podijeli ih sa mnom i rado ću ti odgovoriti na tvoja pitanja i razjasniti tvojr nedoumice.

kontaktiraj me