Životopis i molba

Trebaš reviziju životopisa i/ili molbe, a ne možeš osobno doći?

– Javljaš se na natječaje, a poslodavci te ne zovu na razgovoru za posao?

– Ne znaš kako sastaviti životopis?

– Nisi siguran što napisati u molbu?

– Nisi sigurna kako te prikazuje tvoj životopis?

– Ne znaš jesi li navela u životopisu sve potrebne podatke?

– Pitaš se ima li tvoj životopisa pravu dužinu?

– Šalješ svim poslodavcima istu molbu?

Ako je odogovor na jedno ili više pitanja potvrdno, vrijeme je da promijeniš pristup traženju posla. Često je problem upravo u tome da kandidati ne znaju prikazati svoje radno iskustvo i svoje kvalifikacije na način da ih poslodavci jasno vide i s lakoćom prepoznaju profil (poželjnog) kandidata. Stoga je važno provjeriri kako te prikazuju tvoj životopis i molba! Šteta je propustiti prilike za zanimljiva radna mjesta samo zato što tvoj životopis i tvoja molba ne prikazuju jasno ono što zanima svakog posladavca.

Revizija životopisa i molbe uključuje pismenu ocjenu postojećeg životopisa ili postojeće molbe, prijedloge promjena kao i ocjenu novog životopisa ili nove molbe. Zatraži pismenu reviziju i saznaj što možeš promijeniti kako bi te poslodavci češće pozivali na razgovor za posao.

Životopis i/ili molbu stručno revidiram nakon što mi ih dostaviš u elektronskom obliku u Wordu. Analizirat ću pomno tvoj životopis i molbu. Potom ćeš primiti pismenu ocjenu postojećeg životopisa i/ili postojeće molbe uključujući pismene prijedloge promjene. Tvoj je zadatak provjeriti koje promjene tebi imaju smisla. Kada implementiraš predložene promjene, ja ponovno revidiram tvoj CV i molbu i tako ih zajedno dorađujemo sve dok ne poprime profesionalni oblik koji te jasno prikazuje kao poželjnog kandidata.

Stručna revizija životopisa iznosi 60,00 €, stručna revizija molbe iznosi 60,00 €, dok cijena revizije životopisa i molbe iznosi 110,00 €.

Stručna revizija životopisa ili molbe na njemačkom i engleskom jeziku iznosi 70,00 €, dok cijena revizije i životopisa na njemačkom ili engleskom jeziku iznosi 130,00 €.

kontaktiraj me