Uvjeti korištenja sadržaja portala moja-karijera.hr

Svako korištenje portala moja-karijera.hr podliježe sljedećim navedenim uvjetima:

  1. Portal moja-karijera.hr u vlasništvu je poslovno uslužnog obrta administra, vl. Marianne Martinuš, Zagreb, Andrije Žaje 60.
  2. Sve sadržaje objavljene na moja-karijera.hr dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za osobne i nekomercijalne svrhe. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovoj internet strani dozvoljena je samo uz prethodno izričito odobrenje od moja-karijera.hr.
  3. Kopiranje je dopušteno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovom web siteu navedena.
  4. Kopiranje je dopušteno samo uz zadržavanje svih napomena i upozorenja o autorskim pravima i vlasništvu bilo koje vrste, te ograničenja od odgovornosti.
  5. Svi sadržaji koji su objavljeni na portalu moja-karijera.hr, uključujući autorske članke, sve fotografije kao i bilo koji drugi materijal koji se nalazi na moja-karijera.hr, služi isključivo u informativne svrhe.